Pogoji uporabe

Obisk naših spletnih strani pomeni, da sprejemate te te pogoje uporabe, zato vas prosimo,da jih pozorno preberete. Če želite več informacij ali razlago teh pogojev prosimo, da nam pišete ali nas pokličete na kontaktne podatke.


Zbiranje elektronskih poštnih naslovov

Strinjam se, da se moj elektronski naslov lahko uporabi za namene neposrednega trženja.

Upravljavcu osebnih podatkov mintPOS d.o.o. s tem dovoljujem, da vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov prijavljenih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Upravljavec zagotavlja varstvo osebnih podatkov in se zavezuje, da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Upravljavec zbirko podatkov lahko obdeluje za namene obveščanja o novostih v programski opremi, akcijskih ponudbah, spremenjenih cenah, nagradnih igrah, spremembah zakonodaje, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje in nadzor uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, ter za druge trženjske namene.

Posameznik ima možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov iz zbirke podatkov, skladno z veljavnimi predpisi in v času upravljanja. Sodelujoči uporabnik lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh po podani zahtevi trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. To uporabnik stori s sporočilom o želji odjave s seznama prejemnikov na e-poštni naslov info@mintpos.si ali prek povezave, ki jo prejme v vsakem elektronskem obvestilu.


Informacije, ki jih beležimo na naših strežnikih

Opozarjamo biskovalce, da se vsakič, ko obiščejo spletno stran, zabeležijo informacije o uporabljenem operacijskem sistemu, brskalniku ter IP naslovu. Te in ostale analitične informacije se zbirajo v skupno zbirko in ne na ravni posameznega obiskovalca strani. Tovrstne informacije se uporabljajo le v statistične namene in nam pomagajo pri izboljševanju naših storitev. IP naslovi in dnevniške datoteke se lahko v določenih primerih štejejo kot osebni podatki.


Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto. Shranjujejo se v spletni brskalnik, s katerim dostopate do spletnega mesta. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo se vas spletno mesto zapomni za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki). Ko se naprava vrne ne spletno mesto, se podatki shranjeni v piškotku lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu.

Piškotke lahko nastavi spleto mesto, ki ste ga obiskali (first party cookies), lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo ogledujete (third party cookies).


Na naši strani uporabljamo

Nujno potrebne piškotke: Ti so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta in obiskovalcu omogočajo njegovo nemoteno uporabo. Brez teh piškotkov spletno mesto ne deluje pravilno.

Sejni piškotek _PSTN-WEB_session: Ustvari se, ko uporabnik odpre spletno stran in omogoča, da si zapomni uporabnikova dejanja v času seje. Ko uporabnik brskalnik zapre, se piškotek izbriše.

cc_analytics: Piškotek, s katerim shranimo privolitev uporabnika za uporabo piškotkov za namene analitike. Čas trajanja piškotka je omejen na 1 leto.

cc_googlesearch: Piškotek, s katerim shranimo privolitev uporabnika za uporabo piškotkov zaiskanje v google. Čas trajanja piškotka je omejen na 1 leto.

Funkcionalni piškotki: To so piškotki, v katerih so zapisane odločitve.

Google iskalnik: Piškotke Google iskalnika uporabljamo, da lahko uporabniki iščejo med vsebinami znotraj našega spletnega mesta.

Preformančni piškotki: Piškotki za namen izboljševanja uporabniške izkušnje. Informacije nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto in se lahko odločamo o funkcionalnih in vsebinskih prilagoditvah.

Google analitika:
__utma: Piškotek se uporablja za razločevanje med posameznimi uporabniki.
__utmb: Piškotek se uporablja za določanje nove seje oziroma obiska.
__utmc: Piškotek se uporablja za skladnost s knjižnico urchin.js.
__utmz: Piškotek shranjuje informacijo o tem, kako je uporabnik prišel na stran.

Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite v spletnem brskalniku, med nastavitvami uporabe piškotkov.

Podatki, povezani z obrazcem »kontak«, »zahtevaj ponudbo« ali »podpora«
Na spletni strani www.mintpos.si imate možnost, da pošljete svoje informacije, kot na primer v vnosnih formah »Kontakt« , »zahtevaj ponudbo« ali »podpora« ali drugje, kjer nam lahko pošljete poljubno elektronsko sporočilo. Če se odločite za takšno možnost, nam boste posredovali nekatere osebne informacije. Te informacije bomo uporabili le v namene, za katere ste nam jih posredovali. Uporabljene bodo le za preverjanje podatkov in statistične analize.

Povezave
Naše podjetje ne priporoča ali podpira vsebin nobene druge spletne strani, niti ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s katerokoli drugo spletno stranjo.

Omejitev odgovornosti
Internet je odprto in nezaščiteno omrežje, zato naše podjetje ne more biti odgovorno za izgubo ali škodo, ki bi nastala v povezavi z vašo uporabo ali nezmožnostjo uporabe gradiv in/ali možnosti ali storitev, ki jih ponujamo na tej spletni strani, vključno z, a ne omejeno na, posredno ali posledično izgubo ali škodo, izgubo podatkov, prihodkov, dobička ali priložnosti, izgubo ali poškodbo lastnine in zahtevkov drugih oseb.

Avtorske pravice
Informacije, vsebine, grafični elementi, besedila, gumbi, blagovne znamke, storitvene znamke, blagovna imena in logotipi na tej spletni strani so zaščiteni z zakoni o avtorskih pravicah, pravicah blagovnih znamk, pravicah podatkovnih zbirk in drugimi zakoni o intelektualni lastnini ter državnimi zakoni. Obiskovalec ima omejeno licenco le za lastno, nekomercialno uporabo.

Vprašalniki
Vse vprašalnike lahko izpolnjujejo vse pravne in fizične osebe.


Zasnova spletnega mesta, vsebine, oblikovanje in tehnična izvedba mintPOS d.o.o., Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana.